....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

sobota 31. decembra 2016

Essence lipstick - 5.

Ahojte! Ako sa máte ? tešíte sa na Silvestra ? Oznamujem vám ,že sme sa dostali k piatemu článku o mojich obľúbených rúžov a tu aj končíme :) .A keďže dnes máme Silvester , priniesla som vám aj podobnú farbu, ktorú by ste mohli využiť aj pri nejakom silvestrovskom líčení :) Tentokrát je to rúž od značky ESSENCE. 


Tento druh rúžov od essencu určite poznáte, sú orientované skôr na takéto ružovkasté až červenkasté farby teda ja som to tak posúdila z môjho pohľadu. Ja mám odtien 08 . Ja ho používam hlavne v lete ,kedže je to krásna až skoro kryklavá ružová farba ,ktorá vám pri opálenej pleti vynikne :) Tento rúúž má tiež dobré krytie až nato ,že trošku vysušuje pery čiže nato si dávať pozor, hlavne cez leto, keď máte dvojnásobne vysušené pery od slnka . 


I keď ho používam hlavne v lete , myslím si ,že keď ste šikovné a k nejakému krásnemu líčeniu na Silvestra by sa tento rúž veľmi hodil , či už nejaké dymové sivé líčenie s glittermi alebo podobne.


Majte pekný deň, pripravujte sa na Silvestra , užívajte si ho s ľuďmi ktorých máte najradšej a prajem vám krásny pokojný ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK !!! :)

piatok 30. decembra 2016

Catrice lipsticks - 4.

Ahojte! Dneska som sa vám rozhodla , že vám ukážem ďalšiu krásnu dvojicu rúžov. Tieto rúže sú od značky CATRICE. Catrice je značka ,ktorá bola zo začiatku smerovaná skôr na makeup ako sú napríklad púdre, špirály, tekutý makeup a podobne. Samozrejme mávali aj rúže ale tie k nám prišli o niečo neskôr . Catrice má už teraz veľa druhov rúžov a už začínajú k nám prichádzať aj lesky a zmatnujúce lesky. 


Ja vám tentokrát od nich ukážem tieto dva kúsky. Odtiene ,ktoré mám ja sú "Princess Peach " a "Nude Tashc". Ide o jemnejšie jarné farby . Ich textúra je veľmi jemná a krémová čiže sa ľahko a krásne ďajú nanášať. Jedna je oranžovkastá farba až broskyňová . Krásne vie vyzdvyhnúť nejaké jemné ,až dymové líčenie :) Druhou farbou je telová - nude farba ,ktorá je vhodná si myslím k hocijakého líčeniu , je to naozaj krásna telová farba a krásne kryje.


O trvácnosti by som povedala tak ,ako u väčšine ružov , keďže sú to krémové rúže a naše pery sú zvyknuté ,že si ich o seba nonstop obtierame, rúž po čase zíde a samozrejme lepšie je si ho znovu natrieť. Ale myslím si ,že tie 2-3 hodiny krásne sedí rúž na perách tak jak má :) 
Dúfam že som vám dala dobrý typ na jarný rúž , krásny deň vám prajem :)


štvrtok 29. decembra 2016

Miss sporty lipstick - 3.

Ahojte! Dneska vám ukážem ďalší z mojich oľubených rúžov ktorý bude od značky  MISS SPORTY "My BFF lipstick" . Túto značku pozná asi každý . Patrí medzi asi najlacnejšiu kozmetiku na trhu. Ale musím povedať, že niektoré produkty od nej naozaj ľúbim , a musíte uznať že niektoré sú naozaj super :) 



Tento krát vám odnich prinášam rúž . Tento rúž má krásnu intenzívnu červenú farbu , je to velmi svetločervená farba a krásne pigmentovaná .Ja mám odtien "My kindly red".Nemá takú dlhú výdrž na perách, ale je dobrá krémová ,čiže nieje problém si ju hocikedy, hocikde znovu natrieť na pery. Ja som si ju zakúpila viem že pred nejakou udalosťou kam som potrebovala červený rúž, a môj výber padol na tento. 


Neviem ako ste na tom vy, ale s vyberaním červených rúžov mám vždy problémy, buď ich vidím úplne rovnaké, alebo neviem ktorý odtieň by bol najlepší, alebo proste stojím nad rúžmi asi 30 minút a stále neviem čo mám robiť a tak ako viete aj z iných článkou tak aj u tochto rúžu ma fascinuje jej obal , krásny zrkadlový povrch s červeným rúžom je neodolateľný a i keď je to lacnejší kúsok kozmetiky, vyzerá naozaj luxusne, a teda takto som sa rozhodla že umňa skončí práve tento kúsok ! 


Vy ľúbite túto kozmetiku ?  čo máte od nej najradšej ? :)

streda 28. decembra 2016

Freedom lipstick - 2.

Ahojte! Prinášam vám druhú časť k téme o mojich obľúbených rúžoch. Mojim ďalším obľúbencom je rúž od značky FREEDOM . O tejto značke , ktorá pochádza z Veľkej Británie, ste už určite tiež počuli , ide o vysoko kvalitnú značku a predsa s velmi nízkymi cenami "ako sa hovorí" ,je to značka, ktorú viete nájsť na viacerých miestach ja ju mám osobne zo stránky pinkpanda.sk .


Tento rúž sa ku mne dostal veľmi náhodne ,keď som mala objednávku z pinkpandy a mala som možnosť si k tomu ešte niečo objednať, bolo to fakt narýchlo tak mi hneď padol do okna tento rúž , že by sa mi takýto odtieň aj zišiel. Predtým som od tejto značky nemala žiadnu kozmetiku , a cena toho ruužu bola tiež naozaj nízka, tak som si povedala ,že sa nechám prekvapiť.


Tento rúž má krásnu telovú farbu , ale musím vám dopredu povedaťaby ste nečakali , že vaše pery budú mať po nej úplne telovú intenzívnu farbu , práve naopak a perám dá krásnu jemnú farbu ,ktorá je naozaj velmi málinko viditeľná ale predsa vie hocijaké jemné, jednoduché líčenie vyzdvyhnúť takýto kúsok ! :)

utorok 27. decembra 2016

Perfectly Matte Lipstick - 1.

Ahojte! Rozhodla som sa ,že vám tieto dni budem pridávať recenzie na moje obľúbené rúže od rôznych značiek ,ktoré používam najčastejšie ! Nechcela som k tomu robiť nijaký zvlášť článok, preto sa môžme do toho rovno pustiť! :) 

Ako prvými mojimi obľúbenými sú matné rúže od AVONU presnejšie Perfectly matte lipsticks ! :) (TU je link )Určite ich veľa z vás pozná , keďže tieto rúže boli asi tými najpredávanejšími ,keď prišli do módy matné rúže . Mojimi obľúbenými z týchto rúžov sú "Marvelous Mocha" "Berry Blast" odtiene. Tieto rúže sa veľmi krásne nanášajú a majú silnú intenzívnu farbu . Keď som si tieto rúže kupovala bolo k nim napísaných pár riadkov a to , dávajú perám dokonalý matný vzhľad. Myslím si že toto je naprosto splnené ! :) Ako ďalšie bolo ,že perám dodáva dokonalé krytie , a môžem vám povedať, že aj v tomto mali pravdu , jedným háčikom je ,že tak ako napísali , že nevysušujú pery stým moc neviem súhlasiť. Ja tieto rúže používam tak ,že si najprv nanesiem 5 minut predtým nejaký balzam na pery a až potom si dám na ne jeden z týchto rúžov. Je to pravda ,že to narúša trvácnosť rúžu na perách , ale ja som za ten dobrý tip, ktorý aj vám odporúčam , keď už máte pocit ,že vám schádza rúž alebo máte pocit, že si ho potrebujete znovu natrieť, zotrite si pôvodnú vrstvu a zas naneste novú, verte mi , že bude to mať aj krajší efekt a nebudete mať na perách ako keby žmolky z vysušeného rúžu a pier! 



Iné matné rúže som ešte neskúšala keďže som s nimi maximálne spokojná a milujem tieto rúže od Avonu ! Avon má tiež strašne veľa druhov týchto rúžov , aj na hydratáciu pier , aj na lesk pier atď. Ale tieto sú moje obľúbené a často používané a preto vám ich môžem naozaj  ODPORÚČIŤ :) 

Vy tiež máte tieto rúže? a ktoré odtiene sú vaše obľúbené ? :) 

pondelok 26. decembra 2016

♥ Beyonce heat kisses ♥

Ahojte ! Tieto posledné dva dni som vám nič nepridávala na blog, totižto čas som trávila s rodinou.No teraz sa vraciam a budem vám naďalej pridávať zaujímavé články! Dúfam ,že ste štedrý večer prežili s  rodinou , pod stromčekom ste dostali to po čom ste túžili :) No tentokrát vám prinášam jeden z mojich obľúbených darčekov ,ktorý som dostala pod stromček a to je "Beyonce heat kisses" . Už som dlho plánovala si zakúpiť niektorý z týchto parfémov ale vždy ma to nejakou cestou obišlo a o to väčšie prekvapenie a radosť to bola aj premňa ! :) Tak teda pustime sa dotoho ! :)


V tomto balíku nájdete krásny parfém (30ml) , telový krém (75ml) a sprchový gél (75ml). Hneď ako som tieto produkty vybrala už aj som cítila neskutočne užasnú trošku sladkastú vôňu . Ako vieme, Beyonce má viacero parfémov už po drogériách , ale musím povedať ,že  teda z mojich skúseností nie všetky sú dobré. Ale táto je fakt užastná a túto vám môžem naozaj odporúčať!  Parfém má jemnú sladkastú vôňu ,ktoré milujem ! Mne vydržal celý deň , ešte aj večer som ho na sebe cítila.


 Telový krém a sprchový gél majú podobnú vôňu tie majú naozaj výraznú sladkú vôňu ktorá vám po sprchovaní ostane aj na pleti , síce nie celý deň ale hneď po sprchovaní ju cítiť minimálne pol dňa. 



Dizajny týchto produktov sú neuveriteľne krásne až mi je ľúto ich používať ! No myslím si ,že tento parfém môžem odporučiť každej z vás dievčatá ,ktoré ste skôr za sladké jemné dámske vôňe , keďže toto vôbec nieje korenistá a nejaká silná vôňa ! :) Vy ste čo dostali pod stromček ? :) ako ste trávili štedrý večer ? :)