....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

piatok 6. januára 2017

Recenzia - Makeup revolution highlighter paletka & Golden Rose očný tieň

Ahojte! neviem či ste videli na mojom instagrame , včera som pridávala svoju objednávku, čo som si objednála na stránke pinkpanda. Objednávala som si odnich krásnu paletku odtieňov na oči a jessup štetce ,ktoré vám ukážem v ďalších článkoch, teraz by som vám ukázala produkty ,ktorými ma veľmi príjemne prekvapili , a myslím si ,že ich kvalita stojí zato aby som vám ich ukázala :). 

Ako prvý produkt ktorý mi poslali bola krásna paletka highlighterov od makeup revolution london "Radiant lights palette". Tejto paletke som sa neskutočne potešila keďže som už dávnejšie zháňala nejakú dobrú paletku s highlightermi. A musím vám povedať, s touto paletkou som na 110% spokojná! Čo som čítala a počula tak highlightere niekaždý chválil od makeup revolution, neviem síce aké to boli highlightre ale tieto vám môžem len a len odporúčať ! Neskutočne krásne sú pigmentované . Paletka obsahuje 3 odtiene highlighterov . 



Ako si môžte pozrieť aj na fotke jeden odtieň je taký skôr krémovej ružovkastej farby ktorý sa bude hodiť k hocijakému ľahšiemu jemnejšiemu líčeniu, druhý je studený ,strieborno-lesklý odtieň a tretí je krásny zlatý odtieň, tieto si viem predstaviť k hocijakému silnejšiemu slávnejšiemu líčeniu :) . Neskutočne som bola prekvapená ,keď som ich skúšala .Keďže som nečakala takúto pigmentáciu. Neviem sa dočkať kedy ich konečne vyskúšam pri nejakom krásnom líčení ktorý vám samozrejme určite ukážem ! :)



A ako druhý produk ktorý mi ešte poslali je krásny očný tieň "Golden Rose - Silk touch - Pearl eyeshadow"odtieň 106. Je to krásna zlatá farba , zatiaľ som s pigmentáciou spokojná , uvidíme jak sa sním bude dať líčiť :)  Ako vidíte aj na fotke odtieň je krásny žiarivý a myslím si ,že na nejaké krásne zlaté líčenie je ideálny. Určite aj tento vyskúšam pri nejakom super líčení, aby som vám mohla povedať svoje skúsenosti ! :) 




Môžem vám povedať , že zatiaľ som s objednávkami a produktami od pinkpandy neskutočne spokojná , dúfam že ak niektorá znás hľadala niečo podobného tak som vám dala dobrý typ :)


  Majte pekný zvyšok dňa a vidíme sa čoskoro :) 

utorok 3. januára 2017

Môj základ líčenia - Makeup, kontúrovanie atď.

Ahojte! Môj prvý článok v tomto roku pre vás bude o produktoch  , ktoré používam na prípravu tváre pred líčením. Teda vám predstavím produkty ktoré používam ja keď sa líčim . Keďže možno iektoré baby neviete ako s líčením začať a čo je výhodné použiť, tak ja vám ukážem čo používam ja .Ja ľúbim líčenie začínať vždy najprv nanesením makeupu , kontúrovanie a podobne a až potom očné tiene a niekto zas naopak :) No dobre tak teda môžme začať !

1.)Ako prvé, čo používam je primer. Primer je produkt, ktorý sa používa na prípravu pleti pred nanesením makeupu ,aby sa nám makeup neusadil do vrások a porov, a teda nám vyhladí nedokonalosti na pleti , a taktiež nám makeup dlhšie vydrží na tvári. Ja som dlho primer nepoužívala ,kedže som bola názoru ,že to až taká potrebná vec nieje až dovtedy, kým som prvýkrát nepoužila primer a to od "Miss sporty -Insta glow ". Podľamňa je to celkom dobrý primer,  kto ľúbi trošku mať žiarivejšiu pleť a nemá nedokonalosti na tváry ,ktoré by potreboval zakryť makeupom , odporúčam tento primer len tak si tenkou vrstvou naniesť na tvár a dá vám to krásny žiarivý natur efekt.


2.)Ďalší krok je tekutý makeup. Makeup ktorý používam ja ,je od "Rimmel London- lasting finish ". Ja som stýmto make-upom veľmi spokojná ,používam ho už veľmi dlho . Odtieň mi presne pasuje aj k pleti ale iba cez zimu . Viac uprednostňujem trošku matnejšie makeupy, kedže moja tvár v oblasti čela je dosť mastná tak viac mi vyhovujú takéto makeupy :) Tento makeup vám môžem noazaj len a len odporúčať!


3.)Potom ako si nanesiem makeup používam korektor od "Catrice -liquid camouflage" pod oči ,na bradu ,do stredu čela a jemne na stred nosa od špičky, až hore medzi obočie. Je to asi najlepší korektor ktorý som zatiaľ používala, Krásne ostáva na mieste po celý deň, neschádza ani potom ,čo sa trošku za deň spotím alebo podobne. Myslím ,že tento korektor viacerý poznáte , ale tí čo nie ,možem vám ho len odporučať! :)


4.)Ako ďalšíe používam na úplne zmatnenie pleti "kompaktný priesvitný púder od ESSENCE". Tento púder ľúbim preto ,kedže je priesvitný a dá sa ho používať v hocijakom období či už je leto keď máme tmavšiu pleť, alebo cez zimu keď mám bledšiu pleť. Myslím si,že k tomuto nieje čo dodať , ak neviete na rýchlo ,aký puder si kúpiť , tento vám len a len odporúčam ! :))


5.)Ďalšia časť môjho líčenia je obočie. Kedže moje obočie nemá taký tvar, aký by som potrebovala , tak si ho musím vždy upraviť pomocou tieňov na obočie. Mojím veľkým obľúbencom už niekoľko rokov sú "tiene na obočie od ESSENCE"! Pri úprave nepoužívam nič iné, len túto výbavičku ,ktorej je aj malý štetec, ktorým si viem pekne vyformovať obočie tak ako chcem . Nachádzajú sa tam dve farby tmavšia a svetlejšia. tmavšiu si nanášam na koniec obočia a svetlým si farbím začiatok obočia až do stratena. Je to naozaj super výbava a produkt od essencu :)


6.)A ako posledný krok je kontúrovanie a rozjasňovač. Mojím veľkým novým obľúbencom sa stala úžasná paletka od "Catrice- prime and fine kontúrovacia paletka s rozjasňovačom" ! Už som dávno nenašla takýto dobrý produkt ! Kontúrovanie tváre s touto paletkou je naozaj užastné, farba je krásne pigmentovaná a na tvári sa dá krásne rozotrieť štetcom až do stratena .Musím povedať ,že rozjasňovač ma trošku sklamal , nieje taká pigmentovaná ale zato nemôžem povedať ,že nieje dobrá :) 


Toto sú produtky, ktoré ja používam . Dúfam, že som vám dala nejaký dobrý typ na produkty. Ale myslím si ,že v líčení niesu žiadne kritériá a každý líči tak ,ako je mu najlepšie, najvhodnšéjšie a najpríjemnšie.
Majte pekný deň, a vidíme sa v ďalšom článku ! :))



pondelok 2. januára 2017

Zlaté líčenie :)

Ahojte! Priniesla som vám nečakaný článok :P Keďže milujem líčenie a plánujem sem pridávam aj líčenia , tak sa snažím pomaly to čím skôr rozbehnúť a pridávať vám pravidelne nejaké líčenia .Chcem však ,aby aj kvalita fotiek bola tiež taká aká ma byť ale dúfam že postačí zatiaľ aj takto :) Na silvestra som mala príležitosť vylíčiť moju sesternicu a samozrejme poriadne som si to užila a použila svoju fantáziu. Rozhodla som sa kedže sesternica bola v krásnych zlatých nohaviciach so zlatými glittermi tak som si povedala ,že aj líčenie musí byť podobné tomu :)



Takže , úplne nazačiatku som začala primerom. Primer som použila "Prime and Fine" od CATRICE značky ktorou som krásne pripravila pleť pred nanášaním make-upu .Ďalej som použila Astor -skin match protect foundation odtieň 103-porcelain ,ktorý som jej krásne po celej tvári rozotrela aj cez krk aby sa nedali vidieť prechody !Potom som pekne zmatnila tvár kompaktným priesvitným púdrom od Essence. Tento produkt velmi ľúbim, kedže farbu nemá a dá sa použiť pre hocijaký typ pleti. Po tomto som pokračovala s kontúrovaním tváre . Na túto časť líčenia som použila môj obľúbený produkt od CATRICE  a to je "Prime and Fine - kontúrovacia paletka s rozjasňovačom" . Je to naozaj užasná paletka , zatiaľ som takúto dobrú kontúrovaciu paletku ešte nemala , som s ňou naozaj spokojná! :) Takto som krásne vykontúrovala lícne kosti , čelo , nos a trošku krk , a rozjasňovačom som je zvýraznila lícne kosti  :) 


Ďalej som začala nanášať očné tiene. Očné tiene ktoré som použila boli z paletky "Meis cosmetics eyeshadow 04"  z tejto paletky som použila zlatú farbu, ktorú som dala na vonkajšiu stranu očného viečka a do vnútorných kútikov , a do stredu som dala očný tien od "Loréal paris color infailible" odtien 02 ,ktorá je krásna studená zlatá farba. Na vonkajšiu časť očného viečka som dala jemne aj čierný očný tieň! :) Na mihalnice som použila "Miss Sporty fabulous lash 001" špirálu :) Nakoniec som dala na pery krásnu jemnú hnedú farbu a to matný rúž od "Loréal paris matte" odtieň 401. A konečný makeup som zafixovala Fixačným sprejom od Avonu :) 


A takto vznikol tento krásny makeup. Snažím sa aby som vám čím skôr vedela pridávať omnoho viac líčení ! :) Chcela som vám len ukázať typ na zlaté líčenie , ktoré je dobré aj na silvestrovské líčenie i keď už je silvester zanami ,ale aj na hocijakú žúrku ! :)

Prajem vám pekný deň . majte sa krásne a vidíme sa v ďalšom článku ! :))

nedeľa 1. januára 2017

Šťastný nový rok 2017 !

Ahojte! Prajem vám šťastný nový rok 2017! Dúfam, že ste ho oslávili stými najdôležitejšími ľuďmi . Dali ste si a nejaké predsavzatia? Ja si ich nezvyknem dávať keďže som taká ,že to, čo chcem, musím mať hneď alebo to spraviť hneď. Viem že keby si nejaké predsavzatie dám tak to nesplním :D  Ale vám ktorý ste si nejake dali prajem vám ench vám to vydrží!


Takisto som vám chcela povedať že zachvíľku je to mesiac, čo som založila tento blog a vyšlo to presne takto ,že teraz tu máme nový rok, preto vám ktorí ste tu somnou vám velmi pekne ďakujem! A dúfam ,že nás tu bude stále viac a viac, pretože toto, čo robím ma baví a napĺňa a naďalej sa vám budem snažiť pridávať zaujímavejšie a nápaditejšie články ! :)


Toto je iba taký krátší článok ktorým som vám chcela teda zablahoželať šťastný, pokojý, bohatý a zdravý NOVÝ ROK !! :) Majte sa tu krásne a onedlho sa vidíme v ďalšom článku ! :))