....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

piatok 9. decembra 2016

CHRISTMAS TIME

Ahojte, dnešný článok bude skôr taký kecací, kludne si zoberte teplý čaj a niečo sladké ,a pustite sa do čítania. Ďalšiu vec ktorú o mne budete vedieť je, že milujem Vianoce a všetko, všetko spoločné sním, občas sa cítim jak posadnutá Vianocami. Ale počkať? Kto vlastne neľúbi Vianoce? Ja osobne už od začiatku novembra sa cítim jak malé dieťa ,pretože sa neviem dočkať Vianoc, atmosféra, typické vône Vianoc, no nič to na svete nenahradí si myslím.
Trojuholníky a hviezdy svietiace v oknách, trblietavé stromčeky ktoré robia neskutočnú atmosféru doma, vôňa vianočných perníkov a sviečok, samozrejme ako viete. Vianoce majú proste niečo do seba , a to vie každý .Spraviť si horúci čaj , alebo kakao sadnúť si pred telku , dať si na seba teplý župan, vianočné teplé papučky ,sadnúť si pred telku kde nonstop idú vianočné rozprávky a filmy ,no tento pocit je to, prečo sú Vianoce tak úžasné a prečo sa ich tak strašne nevieme nikdy dočkať! Pre niekoho je otravné sa pozrieť na internet počas Vianoc preto, že je každý pobláznený vianočnými príspevkami, hudbami, obrázkami ale myslím si , že niekedy aj to padne dobre ,že si každú chvíľku uvedomuješ že sú Vianoce , pretože priznajme sa že z radosti z Vianoc sa proste dlho nedá vyrásť :P Potom nastávajú typické depresívne stavy , keď sa blíži 24. December a človek si uvedomí ,že ešte ani nezačal s vianočným nakupovaním , a na poslednú chvíľu musí pobehať všetky obchody sveta ,pretože ho nič práve nenapadne ,čo by bolo pre koho to najvhodnejšie kúpiť . Áno , asi viete o čom hovorím.Potom príde 23.december kedy všetci spomíname nato , aké to bolo keď sme boli deťmi, 23 december bol už ako keby štedrý večer, nevedeli sme sa dočkať rána, kedy sa pozrieme pod Vianočný stromček a tam nájdeme kopu darčekov obalených vo vianočných baliacich papieroch. Večer sme nevedeli zaspať pretože sme boli plný adrenalínu čo nám Ježiško donesie z toho čo sme mu napísali.
Áno boli aj takéto časy, a o to krajšie sa na ne spomína teraz. Potom si uvedomíme že vlastne už je to dobrých pár rokov dozadu a takisto sa nevieme dočkať Vianoc , len stým rozdielom že nám už nejde ani o tie darčeky ale to ten pokoj, lásku, a o to ,že môžeme byť cez Vianoce celá rodina pokope a ľúbiť sa navzájom.  Potom príde štedrý večer a vy si uvedomíte ako je vám dobre , že vám nič nechýba ,že ste vďačný zato ,čo máte pretože máte všetko čo k Vianociam patrí, rodina, zdravie, vianočná atmosféra ,kráľovské jedlo(haha áno aj to) a prajete si aby boli Vianoce po celý rok.