....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

nedeľa 11. decembra 2016

VOLUME MILLION LASHES FELINE

Ahojte, Dnes vám prinášam konečne niečo ohľadom líčenia ,čo je moja jedna z najväčších srdcoviek. Dnešný produkt bude od značky Loréal Paris a tým je "Volume million lashes feline" špirála.

Táto špirála má svoje výhody aj nevýhody. Začala by som s výhodami. Ako vieme loreál má celkom drahú kozmetiku , a či sa do nej oplatí investovať ? Áno oplatí . Môj prvý produkt od Loréalcosmetics bola táto špirála.
Táto špirála je krásne pigmentovaná , keďže sú spiráli ,ktoré majú skôr velmi tmavo modrastý odtieň, táto má však krásny čierný a po nanesení na mihalnice vám krásne zvýrazní oči, ľahko sa nanáša aj na spodné mihalničky, kedže jej kefka má dve strany jednu s dlhšími štetinkami a druhú s menšími s ktorou sa krásne dá naniesť farba na mihalnice.


Menšími chybičkami krásy sú, že kefka naberá strašne veľa farby na seba ,čo môže spôsobiť, že sa mihalnice tým padom zlepia, a druhým je, že treba si dávať pozor na to, že dlhšie trvá kým sa špirála zaschne , takže sa može stať ,že čo všetky dievčatá neznášame tak si nájdeme menšie machuľky pod očami ak nepočkáme kým špirála dôkladne neuschne :) Celkovo so špirálou som spokojná, jej výdrž je výborná ! :)

                                                                        PRED
                                                                       PO