....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

streda 21. decembra 2016

♥ Viedeň ♥



Ahojte, myslela som ,že vám prinesiem pár záberov z môjho včerajšieho dňa. včerajší deň som strávila v krásnej predvianočnej Viedni ! Keďže Vianoce sú za dverami a bohužial Ježiško potrebuje spoluprácu ohľadom nakupovania darčekov, myslela som že Viedeň by na to bola ideálna.


 Milujem predvianočnu atmosféru vo Viedni , milióny svetielok všade kde si to len predstaviť vieme, krásne vyzdobené stromy a o vianočných trhoch ani nehovorím ,tie nesklamali ani tento rok ! :) teplý punč, vysvietené stánky , zima až mi odmrzli všetky časti tela ,no to najväčšie prekvapením bolo , že nám tak snežilo ,že som toľko  snehu nevidela už poriadne dlho ! :)


Čiže vianočná atmosféra bola 100% splnená ! :) Milujem túto atmosféru, milujem tam byť ,milujem to tam všetko takto na Vianoce ! Ah dúfam že si pomaly zvyknete nato ,že som Vianocami posadnutá :D ;) Dnešný článok je trošku kratší ,keďže som poriadne ochorela a nemám toľko síl, ale povedala som si, že ajtak kvôli tomu nemôžem nechať tento deň bez článku a ukážem vám ,že aj tento rok sú aké krásne viedenské trhy :) Vy ste už boli tento rok vo Viedni ? chodievate pravidelne ?  Aj vy to tam tak milujete ?



Žiadne komentáre: