....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

utorok 3. januára 2017

Môj základ líčenia - Makeup, kontúrovanie atď.

Ahojte! Môj prvý článok v tomto roku pre vás bude o produktoch  , ktoré používam na prípravu tváre pred líčením. Teda vám predstavím produkty ktoré používam ja keď sa líčim . Keďže možno iektoré baby neviete ako s líčením začať a čo je výhodné použiť, tak ja vám ukážem čo používam ja .Ja ľúbim líčenie začínať vždy najprv nanesením makeupu , kontúrovanie a podobne a až potom očné tiene a niekto zas naopak :) No dobre tak teda môžme začať !

1.)Ako prvé, čo používam je primer. Primer je produkt, ktorý sa používa na prípravu pleti pred nanesením makeupu ,aby sa nám makeup neusadil do vrások a porov, a teda nám vyhladí nedokonalosti na pleti , a taktiež nám makeup dlhšie vydrží na tvári. Ja som dlho primer nepoužívala ,kedže som bola názoru ,že to až taká potrebná vec nieje až dovtedy, kým som prvýkrát nepoužila primer a to od "Miss sporty -Insta glow ". Podľamňa je to celkom dobrý primer,  kto ľúbi trošku mať žiarivejšiu pleť a nemá nedokonalosti na tváry ,ktoré by potreboval zakryť makeupom , odporúčam tento primer len tak si tenkou vrstvou naniesť na tvár a dá vám to krásny žiarivý natur efekt.


2.)Ďalší krok je tekutý makeup. Makeup ktorý používam ja ,je od "Rimmel London- lasting finish ". Ja som stýmto make-upom veľmi spokojná ,používam ho už veľmi dlho . Odtieň mi presne pasuje aj k pleti ale iba cez zimu . Viac uprednostňujem trošku matnejšie makeupy, kedže moja tvár v oblasti čela je dosť mastná tak viac mi vyhovujú takéto makeupy :) Tento makeup vám môžem noazaj len a len odporúčať!


3.)Potom ako si nanesiem makeup používam korektor od "Catrice -liquid camouflage" pod oči ,na bradu ,do stredu čela a jemne na stred nosa od špičky, až hore medzi obočie. Je to asi najlepší korektor ktorý som zatiaľ používala, Krásne ostáva na mieste po celý deň, neschádza ani potom ,čo sa trošku za deň spotím alebo podobne. Myslím ,že tento korektor viacerý poznáte , ale tí čo nie ,možem vám ho len odporučať! :)


4.)Ako ďalšíe používam na úplne zmatnenie pleti "kompaktný priesvitný púder od ESSENCE". Tento púder ľúbim preto ,kedže je priesvitný a dá sa ho používať v hocijakom období či už je leto keď máme tmavšiu pleť, alebo cez zimu keď mám bledšiu pleť. Myslím si,že k tomuto nieje čo dodať , ak neviete na rýchlo ,aký puder si kúpiť , tento vám len a len odporúčam ! :))


5.)Ďalšia časť môjho líčenia je obočie. Kedže moje obočie nemá taký tvar, aký by som potrebovala , tak si ho musím vždy upraviť pomocou tieňov na obočie. Mojím veľkým obľúbencom už niekoľko rokov sú "tiene na obočie od ESSENCE"! Pri úprave nepoužívam nič iné, len túto výbavičku ,ktorej je aj malý štetec, ktorým si viem pekne vyformovať obočie tak ako chcem . Nachádzajú sa tam dve farby tmavšia a svetlejšia. tmavšiu si nanášam na koniec obočia a svetlým si farbím začiatok obočia až do stratena. Je to naozaj super výbava a produkt od essencu :)


6.)A ako posledný krok je kontúrovanie a rozjasňovač. Mojím veľkým novým obľúbencom sa stala úžasná paletka od "Catrice- prime and fine kontúrovacia paletka s rozjasňovačom" ! Už som dávno nenašla takýto dobrý produkt ! Kontúrovanie tváre s touto paletkou je naozaj užastné, farba je krásne pigmentovaná a na tvári sa dá krásne rozotrieť štetcom až do stratena .Musím povedať ,že rozjasňovač ma trošku sklamal , nieje taká pigmentovaná ale zato nemôžem povedať ,že nieje dobrá :) 


Toto sú produtky, ktoré ja používam . Dúfam, že som vám dala nejaký dobrý typ na produkty. Ale myslím si ,že v líčení niesu žiadne kritériá a každý líči tak ,ako je mu najlepšie, najvhodnšéjšie a najpríjemnšie.
Majte pekný deň, a vidíme sa v ďalšom článku ! :))



1 komentár:

Petra povedal(a)...

Koukám, že máme hodně společných oblíbených produktů :)
Ten RIMMEL make-up je skvělý a i když ho momentálně nepoužívám, ráda se k němu vracím. CATRICE korektor je klasika, sahám po něm hlavně teď, když jsem bledá, v létě používám jiné korektory, protože když se trošku opálím, tak je na mě i ta 02 moc světlá. ESSENCE pudr taky používám, vyhovuje mi a stejně tak ty ESSENCE stíny na obočí :)