....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

utorok 13. decembra 2016

bh-cosmetics štetce


Ahojte, dneska som vám priniesla niečo ,čo vám môže pomôcť ohľadom líčenia. Veľa z vás si určite dáva otázku ,čo by bolo to najlepšie na nanášanie make-upu , a keď sa už aj rozhodnete neviete si vybrať. Ja som vám tentokrát priniesla tieto krásne štetce od bhcosmetics.


Sú to výborné a kvalitné štetce za výborné ceny. Štetce sú syntetické , a krásne sa s nimi dá pracovať ! Dá sa s nimi nanášať tekutý make-up , prášky ,tiene. Sada obsahuje 10 štetcov. Každý štetec je určený na niečo iné ale myslím si ,že každý si svoje štetce používa tak ako chce a nato, načo sú mu najpohodlnejšie a najvhodnejšie !


Ale ak vás zaujíma, sada obsahuje tie najzákladnejšie štetce ktoré odporúčam každému a to je 1.)štetec na tekutý make-up ,2.) štetec na krémové kontúrovanie , 3.)štetec na púdrové kontúrovanie,4.) štetec na púder ,5.)väčší štetec na korektor a 5 menších štetcov ,ktoré ja osobne  používať na nanášanie očných tieňov a blendovanie  a takisto sa medzi nimi nachádza 1 menší štetec na korektor.

               ŠTETCE NA KONTUROVANIE, PUDER, KOREKTOR,MAKE-UP

                            MENŠIE ŠTETCE NAPRÍKLAD NA OČNÉ TIENE 


Ak by vás štetce zaujali tu www.bhcosmetics.sk si viete pozrieť ich stránku a hneď aj objednať , myslím si, že sa to zíde aj ako výborný darček pre priateľku, kamošku ,maminku alebo sestru !  No čo baby vy už máte svoje štetce ? alebo s čím je vám pohodlnejšie líčiť sa ?

Žiadne komentáre: