....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

streda 1. februára 2017

EZO - bahenná maska s výťažkami z Aloe Vera

Ahojtee ! :) Hlásim sa vám po doosť dlhej dobe, keďže u mňa bolo zvykom vám čo najčastešie postovať články ,ktoré by vás mohli zaujímať no poslednú dobu sa mi to vymklo z rúk. Prepáčte, ale ako mnohé z vás poznáte skúškové obdobie, no tak premohlo to aj mňa a veľa času som nemala venovať sa aj stránke . Ale už asi 5 dní voľna som prespala a odpočívala a nabrala nové nápady s ktorými sa s vami rad podelím. Ako som vám hovorila, týchto 5 dní po skúškovom som venovala hlavne sebe a aby som si trošku odpočinula a vyspala sa. 

Takisto som si dala  jeden maximálne relaxačný deň, kedy som použila moju najnovšiu obľúbenú masku a to je maska od značky EZO . Neviem či ste o tejto značke alebo produkte počuli. Dá sa zakúpiť v dm drogériách. Ide o bahennú masku s výťažkami z Aloe Vera. Zo začiatku som si myslela, že maska mi bude pokožku vysušovať.  


Napriek tomu som si ju kupila keďže v T zone mám tak či tak trošku mastnejšiu pleť ,čiže mi táto maska len prospeje. No maska ma veľmi príjemne prekvapila. Maska sice trošku vysušuje pleť, ale moja pleť bola po nej tak hydratovaná a jemná ,že mi stačilo po nej dať trošku hydratačného krému na tvár a moja pleť bola minimálne na týždeň uplne vyživená. 


Mám veľa obľúbených masiek ,ale musím povedať ,že táto patrí medzi tie naozaj najobľúbenejšie a dávam si ju asi načastejšie. Na tvári si ju nechávam pôsobiť 20 minút a potom ju zmyjem s vlažnou vodou. Môžem vám ju baby len a len odporúčať je to fakt super maska a podľamna aj vám sa zíde doma ;) 

1 komentár:

L I P S T I C K V E R S E povedal(a)...

Ja mám veľmi rada 123WHOW masku od Soaphorie :)