....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

streda 8. februára 2017

Batiste- suchý šampón

Pekný jarný deň dievčatá ! :) tento týždeň som si kúpila jeden výrobok na vlasy. Nekupovala som ho prvý krát , ale potrebovala som také niečo tak som si povedala ,dám tomu ešte jednu šancu. O čom tu hovorím ? Ide o suchý šampón Batiste . Určite ho strašne veľa z vás pozná. Ako vieme, vlasy by sme si nemali častejšie umývať ako 2 ,max 3 krát do týždňa. No ja sa to pokúšam vždy dodržať ale niekedy som v takej situácii ,že vlasy by som si ani nemusela ešte umývať ,ale idem niekam a pre lepší pocit si ich umyjem (inak by som mala pocit že sa namna celý svet pozerá , určite to poznáte :D ), a prišla som nato ,že práve toto najviac vlasy vysušuje čím sa aj lahšie lámu. 


Batiste suchý šampon som používala už dávnejšie. bola som s ním na 100% spokojná až nato, že sa mi do 2 týždňov minula celá nádobka. na vlasy som si ju často nedávala . No teraz ako som si ju druhý krát zakupila prišla som nato ,že aj keď nie často ,ale keď som ju použíla tak až moc :D . Baby hovorím vám z vlastných skuseností pri takýchto suchých šamponoch nečakajte ,že keď si ho nafúkate na vlasy ,keď už by ste si vlasy NAOZAJ mali umyť a budete čakať ,že ich budete mať akokeby ste si ich práve umyli. Vtedy som si myslela, že tieto suché šampony sú len veľkým klamstvom. OMYL! Prišla som nato aj ja sama na sebe ,že práveže tieto suché šampony veľmi vedia pomocť keď idete niekam a vidíte, že sa vám vlasy trošku lesknú nafúkate, vmasírujete a dá vaším vlasom krásny objem a nebudete mať pocit, že sa na vás každý pozrá lebo ste si neumyli vlasy už hned po dvoch dňoch. 


Ja som s týmto suchým šamponom naozaj spokojná ! Ja používam presne určený na hnedé vlasy (200ml) ,čiže sa pritom nemusím obávať ani toho ,že by mi zanechal biele čmuhy na hlave alebo prípadne budem vyzerať ako keby mi niečo nasypali na hlavu , ale počula som ,že aj keď si nekúpite presne na hnedé vlasy a krásne dokôkladne vmasírujete aj ten univerzálny tak s tým nie je žiadny problém ! :) 

Viete mi poradiť ešte nejaký super suchý šampón s ktorým máte fakt dobré skúsenosti? Keďže zatiaľ ,som o iných suchých šampónoch moc pozitívne názory nepočula :)

5 komentárov:

Kristin povedal(a)...

Batiste je jednoznačne jeden z najlepších suchých šampónov..podľa mňa to s ním ale netreba preháňať..jeden čas som ho používala naozaj často a začali sa mi robiť lupiny ://..tak neviem či vlasy boli presýtené..alebo som to naozaj tak veľmi preháňala, keďže ho zbožňujem :D :)

BeautyMuffin

Sim povedal(a)...

Já pořád nevím, co dělám špatně, ale když jsem ho jeden čas používala, tak mi vlasy vždycky ještě více zmastil :(
Sim in the Bubblegum

Petra povedal(a)...

Suché šampony Batiste mám moc ráda. Jsou super a občas zachraňují co se dá :-)

Drew povedal(a)...

ja som skúšala asi 2 druhy Batiste a mne teda vôbec nesadli :( doposiaľ som nenašla suchý šampón, ktorý by mi sadol. Mne každý lepí vlasy, zaťažuje ich a sú také hnusné na dotyk ja neviem..
Drew's Beauty

MONNIKA povedal(a)...

Já mám suchý šampon Batiste moc ráda :)