....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

nedeľa 8. januára 2017

Makeup revolution- Eyes like shadow paletka

Ahojte! Pekný deň vám prajem takýto studený deň :P Konečne sme sa dostali k môjmu očakávanému článku a to o krásnej paletke s 32 očnými tieňmi ! Paletka je od makeup revolution "eyes like shadow - ultra shadows" paletka :) (Paletku si viete pozrieť aj objednať TU ) Na tejto paletke som už veľmi dlho rozmýšlala , chcela som nejakú takú kde sú aj extravagantnejšie a silnejšie farby , ale aj decentné jemné , teda paletku ,z ktorej sa dá líčiť na naozaj hocijakú príležitosť! :) A myslím si že som spravila dobré rozhodnutie .



 Táto paletka obsahuje 32 rôznych odtieňov . Paletka je musím povedať naozaj pestrá, od jemných telových farieb sú tu od modrej, ružovej, zelenej naozaj hocijakej farby až po hnedú čiernu a takú decentnejšiu , zvyčajnejšiu farbu . Dosť som sa bála pigmentácie paletky . Keďže som skúsenosti s očnými tieňmi od makeup revolution nemala tak som nevedela presne čo očakávať. A znovu som sa len a len príjemne prekvapila. Farby sú prekrásne pigmentované a ako som na prvý dojem posúdila tak by nemali ani prášiť. Ešte štetcom pri líčení som ich neskúšala či naozaj neprášia ale myslím si ,že by nemali. 


Spravila som vám aj swatche tieňov aby ste videli približne tú pigmentáciu , Myslím si že nemusím k tomu už nič dodať lebo fotky hovoria za seba :) Farby idú postupne podľa paletky. 





No čo poviete ? Vy aké paletky používate ? Máte nejakú paletku alebo kozmetiku od Makeuprevolution ? Aké máte vy skúsenosti ? :)

4 komentáre:

Katarina povedal(a)...

I love makeup revolution. You did a nice review.
Follow each other?

Kathy's delight

Drew povedal(a)...

tie farby sú mega, ja som len nejaká skeptická voči tejto značke, či by mi aj dobre držala na očiach :) teda tiene konkrétne :D
Drew's Beauty

L I P S T I C K V E R S E povedal(a)...

Tie farby sú naozaj nádherné ♥

aditya55 povedal(a)...

online programming tutorial JavaScript Java C/C++ welookups.com c++