....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

sobota 11. februára 2017

Dream- telové mlieko

Ahojte baby ! :) Máte problém, alebo práve rozmýšlate aké telové mlieko by ste si kúpili ? No ja som sa rozhodla ,že sa podelím s vami o svôj najväčší favorit ! A to hovorím úplne najväčší . Ide o telové mlieko od Avonu - Dream !  Týchto krémov má Avon strašne veľa druhov. A tá vôňa , no neskutočné niečo. 
Milujem tento telový krém ,pretože krásne hydratuje pokožku, a takú vôňu dá pleti ,že pred rande (keď už ide ten Valentín) baby je to najlepšia voľba budete mať prirodzenú neprehnanú užastnú vôňu pleti , čím očaríte svoju polovičku ;) 


Samozrejme ako píšem, že majú fakt super vôňu, je to preto, keďže tieto telové mlieká sú akokeby "napodobneninami" k svojim parfémom . Preto stačí sa ním natret a budete voňať celý deň a to ste si naseba parfém ani nedali ;)  Pokožka po nej nieje mastná, krásne ju vsiakne a hovorím ,dodá pleti prijemnú vôňu ;)

Pripnem vám SEM taký set v ktorom máte aj parfém aj toto užastné telové mlieko . Možem vám baby povedať že ked si raz takéto telové mlieko zaobstaráte myslím že sa toho už nikdy nezbavite :) Ja si ho kupujem vždy a vždy dokola keď sa mi minie.

Vy ste ho neskúšali ? :) alebo niektorý z týchto telových mliek? Ja dávam tomuto telovému mlieku z 10 bodov 10 , bez pochýb ! :) 

14 komentárov:

0Simplicitylife povedal(a)...

Telove mlieka od Avonu milujem :)

Simona Dubravova povedal(a)...

Tiež mám toto telové mliečko, kúpila som ho aj s parfumom, ale mne vôňa nesadla, dokonca mi vadí. :) xx

Simona | l i v e i n f o x w o r l d

Anna♥ povedal(a)...

Ešte som nikdy nemala toto telové mlieko ale podľa toho ako si ho pekne opísala si ho asi zaobstarám. Ďakujem za typ! :) ;)

annslifea.blogspot.sk

Caroline Cor povedal(a)...

Z Avonu toho doma nemám veľa, no akurát teraz som si objednala sérum na vlasy a teším sa, keď mi príde :) Telové mlieko teraz mám od Ziaja a od Olive :)
Caroline

Victoria Vanesa povedal(a)...

Neskúšala som ale určite pri najbližšom nakupovaní z Avonu sa po ňom pozriem :)
Na mojom blogu prebieha giveaway, tak ťa srdečne pozývam!:)
http://lifebyvan.blogspot.com

Unknown povedal(a)...

Já ještě žádné krémy od Avonu nezkoušela, ale já mám problém s krémy celkově. Zatím po každém krému jsem měla na těle krupičku :( Tak třeba by to tenhle nedělal, určitě mrknu :)

Můj blog: Cosmokočka

Saja Frey povedal(a)...

Ja som práve dostala túto voňavku od krsnej:)

Saja Frey Blog

iva m povedal(a)...

Ja telové mlieka vôbec nepoužívam, alebo len minimálne :)

IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

MONNIKA povedal(a)...

Mě ty tělová mléka co jsou k vůním moc nesedly..

lifeinpicturesbylu povedal(a)...

Este som ich nidky neskusila, vyzera o vsak dobre :)
LIFE IN PICTURES BY LU

Blog de la Licorne. povedal(a)...

Ja by som chcela hlavne vyskúšať tú vôňu ✿

* Giveaway - Cerruti 1881 *

Chloé povedal(a)...

Vyzerá skvelo :) Ja teda veľmi na parfemované mlieka, ktoré sú urobené priamo k parfémom, nie som, no krásne jemné voňavé mliečka môžem :) Avon je skvelá kozmetika

www.frenchstyle.eu

iva m povedal(a)...

Telové mlieko vyzerá fakt super. Bohužiaľ ja musím používať neparfumované sprchové gély aj telové mlieka, pretože moja pokožka je dosť vyberavá.

IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

MONNIKA povedal(a)...

Já mám z Avonu moc ráda vůni Cherish :)