....................................Domov .............................Nechty ............................Kozmetika.........................Makeup............................Random

streda 18. januára 2017

Planet Spa - Pleťový hydratačný olej s olivovým olejom

Ahojte ! Videla som vaše komentáre z predchádzajúceho článku !Som rada ,že sa vám článok páčil a preto som posúdila, že viaceré z vás baby tiež ľúbite značku Planet spa. Preto som sa rozhodla ,že vám ukážem ešte jeden produkt od tejto značky . Ide o "Planet Spa - pleťový hydratačný olej s olivovým olejom ".


Kumne sa tento olejček dostal naozaj náhodne. Veľa recenzií a videí som videla na internete, kde takéto druhy olejčekov používajú a taktiež som si povedala ,že to musím vyskúšať. Nechcela som hneď skákať do niečo drahšieho tak som si povedala, že na začiatok si vyskúšam tento olejček od Planet Spa. Používala som ho asi týždeň stále ,aby som vám vedela povedať svoje dojmy. Ako prvé pri týchto olejčekoch treba očakávať, že pleť budete mať po nej naozaj mastnú a preto vám odporúčam si olejček naniesť natvár minimálne 2 hodinky pred spaním ,aby vám ju pleť čo najlepšie vsiakla , keďže inak by ste si ju počas spánku zotreli a nemal by taký účinok.



Olejček je naozaj praktický ,keďže je pre všetky vekové kategorie a taktiež pre všetky typy pleti . Ja ju napríklad na čelo nenatieram, keďže ju mám trošku mastnejšiu.  Olejček by mal hydratovať pleť a myslím si ,že to aj spĺňa. Taktiež vám môžem odporučiť ak má niekto suchý typ pleti , pred nanášaním makeupu si kludne može trošku natrieť namiesto hydratačného krému aj tejto olejček , samozrejme nie v takom množstve ako keď si ho dávate večer. Tento produkt keby mám ohodnotiť tak by si z 10 bodov tých 7 určite zaslúžil :)




Budem rada ak mi napíšete či aj vy používate nejaké olejčeky a akej značky , budem veľmi zvedavá a rada si nechám možno aj niečo nového poradiť ! :) Majte sa krásne a vidíme sa onedlho :) 

11 komentárov:

lifeinpicturesbylu povedal(a)...

Ja pouzivam taky ruzovy olej na jazvy, nenapadne ma ako sa vola, ale na vecer je fakt super. Tento vyzera tiez zaujimavo, len by som sa bala, ze mi upcha pory.
LIFE IN PICTURES BY LU

Miska povedal(a)...

Já moc avon nevyhledávám, ale nevypadá zas tak špatně. :)
Giveaway Saloos

Anna povedal(a)...

Ráda bych taky zkusila nějaký olejíček, na většinu slyším jen a jen samou chválu, jen se bojím, co by na to řekla moje smíšená pleť :)

Beauty by Lenka povedal(a)...

Ja sa chystám na pleťový olej z AVONU, v aktuálnom katalógu... tak som zvedavá..tiež som ale opatrná, čo sa týka olejových prípravkov..uvidíme :)
BeautyByLenka

Tili povedal(a)...

Olejicek vyzera dobre, mam doma makadamiovy od Havlika, ale na tvar by som sa ho bala dat. Vadila by mi mastnota. Olej sa mi viac hodi na vlasy ako vyziva. Este mam suchy olej od Nuxe a popravde stale na neho hladam vyuzitie :)
Beauty shopaholik Tili

Klaudy's enjoyment povedal(a)...

Ja sa olejov na tvár stále akosi bojím, asi by som nezniesla ten mastný film na pleti. A vzhľadom k tomu, že mám zmiešanú pleť, zrejme by mi olej nevyhovoval, no možno raz predsa nejaký skúsim :)

Simona Dubravova povedal(a)...

Ja mám tiež olejček od Avonu ale Nutra Effect Miracle Glow Facial oil a tiež ho zatiaľ len testujem, tak som zvedavá. Po tomto som tiež pokukovala. :) xx

Simona | l i v e i n f o x w o r l d

Sládečková Katarína (琳娜) povedal(a)...

Osobne mám veľmi rada SPA produkty a tento vyzerá fakt super


Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

iva m povedal(a)...

Olejček vyzerá fajn. Ja mám sama o sebe mastnejší typ pleti ale občas mám pocit, že aj tak potrebuje nakopnúť :)

IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

Lena Čerge povedal(a)...

Tak to je super skóre, asi jej také vyzkouším ! :)

LenaČerge

Drew povedal(a)...

ja milujem pleťové oleje, používam argánový a šípkový vždy pred spaním :)
Drew's Beauty